Forma na čokoládu - králíčci a mrkve

Kód: 5084
Neohodnoceno
80 Kč 66,12 Kč bez DPH
Skladem

Plastová forma na čokoládu i fondán

Detailní informace

Detailní popis produktu

Materiál: plast

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrář.kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbonů, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku a to představuje nanesení čokolády na boky tvarovné formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu - tj zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po vytuhnutí vyklepneme.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: