Glukózový sirup 1 kg
Kód: 10404Detailní popis produktu
Hladký, bezbarvý, baleno v plastovém kyblíku.
Používá se v cukrářské výrobě do pudinkových dezertů a do modelovacích mléčných nebo čokoládových hmot.
Z glukózového sirupu vyrobíte snadno modelovací čokoládu:
Suroviny: 1000/1350 g čokolády Arabesque hořká 58/Arabesque bílá, 100 g kakaové máslo, 130 g cukr krystal, 100 g voda, 500 g glukózový sirup
Čokoládu a kakaové máslo rozpustíme a zchladíme na 27°C. Vodu s cukrem svaříme a vychladíme na 27°C. Do rozpuštěné čokolády vmícháme cukrový rozvar a kakaové máslo, smícháme, přidáme glukózový sirup a znovu vymícháme. Necháme 2 hodiny odpočinout, promícháme, zabalíme do folie a máme hmotu připravenou na modelování.
Složení: sušina min. (78,5%) Brix (20oC) 81, 1-82, 1, Dextróza 14-20% sušiny, Maltóza 10-16% sušiny, pH 4-6, DE 36-40.
Vyrobeno v Polsku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.