Glukózový sirup 1 kg

Kód: 10404
Neohodnoceno
135 Kč 120,54 Kč bez DPH
Skladem

Glukózový sirup kukuřičný bez lepku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hladký, bezbarvý, baleno v plastovém kyblíku.

Používá se v cukrářské výrobě do pudinkových dezertů a do modelovacích mléčných nebo čokoládových hmot.

Z glukózového sirupu vyrobíte snadno modelovací čokoládu:

Suroviny: 1000/1350 g čokolády Arabesque hořká 58/Arabesque bílá, 100 g kakaové máslo, 130 g cukr krystal, 100 g voda, 500 g glukózový sirup

Čokoládu a kakaové máslo rozpustíme a zchladíme na 27°C. Vodu s cukrem svaříme a vychladíme na 27°C. Do rozpuštěné čokolády vmícháme cukrový rozvar a kakaové máslo, smícháme, přidáme glukózový sirup a znovu vymícháme. Necháme 2 hodiny odpočinout, promícháme, zabalíme do folie a máme hmotu připravenou na modelování.

 

Složení: sušina min. (78,5%) Brix (20oC) 81, 1-82, 1, Dextróza 14-20% sušiny, Maltóza 10-16% sušiny, pH 4-6, DE 36-40.

Vyrobeno v Polsku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: